FIXMAN utama produk runtuyan

Ngenalkeun urang.

In 1995, All Tools Company was established by Mr Jiang Gang Bao , with ambitious to build china’ own world famous Hand tools brand , He patented his new idea and called it FIXMAN.

Ieu awal naon anu jadi pamingpin industri alat Cina.

strategi ieu tumuwuh ngaliwatan acquisition sarta inovasi geus kabuktian kalayan hiji sajarah unparalleled produk narabas. Dinten FIXMAN Pakakas profésional nyaéta parusahaan global sareng stabil tina merek anu teh dengki ti dunya alat.

FIXMAN panas produk

Arrivals anyar

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • LinkedIn