FIXMAN MAIN PRODUCT SERIES

na prezantoj.

In 1995, All Tools Company was established by Mr Jiang Gang Bao , with ambitious to build china’ own world famous Hand tools brand , He patented his new idea and called it FIXMAN.

Kjo ishte fillimi i asaj që do të bëhej kineze udhëheqësit e industrisë mjet.

Kjo strategji e rritjes nëpërmjet blerjes dhe inovacionit ka qenë provuar me një histori të pashembullt të produkteve përparim. Sot FIXMAN profesionale Tools është një kompani globale me një të qëndrueshme të markave që është zili e mjet botës.

FIXMAN produkteve të nxehtë

Arritje të reja

  • facebook
  • Cicëroj
  • YouTube
  • LinkedIn