FIXMAN главен производ серија

Воведување на нас.

In 1995, All Tools Company was established by Mr Jiang Gang Bao , with ambitious to build china’ own world famous Hand tools brand , He patented his new idea and called it FIXMAN.

Тоа беше почеток на она што ќе стане кинески лидери алатка индустрија.

Оваа стратегија на раст, преку стекнување и иновации е докажано со исклучителни историја на иновативни производи. Денес FIXMAN професионални алатки е глобална компанија со стабилна на брендови кои е завист на светот алатката.

FIXMAN топла производи

Нови пристигнувања

  • Фејсбук
  • Твитер
  • YouTube
  • Скопје